RX DIRECT - A SPORTDIOPTRIÁZÁS SZENT GRÁLJA

Íme a világ legfejlettebb lencsetechnológiájával készülő "freeform" egyfókuszú vagy akár progresszív sportlencséje! A Rudy Project mérnökei hosszú éveken át fejlesztették ezt az egyedülálló technológiát, mely révén a magas bázisgörbületű sportszemüvegbe közvetlenül a keretbe illeszkednek a szintén magas bázisgörbületű, teljes keresztmetszetükben dioptriázott és prizmakompenzált lencsék! Ennek köszönhetően ezen dioptriás megoldás kínálja a jelenleg elérhető legszélesebb periférikus látómezőt és szemvédelmet, miközben teljes mértékben, kompromisszummentesen élvezheted az utolérhetetlen komfortot és szemvédelmet, amit csak egy Rudy Project sportszemüveg tud nyújtani!

Igényednek megfelelően választhatsz egytónusú színezes illetve polarizált, polikarbonát alapanyagú lencsét, vagy akár fényre sötétedő és törhetetlen alapanyagú kivitelt is – igényeidnek megfelelően egyfókuszú vagy multifokális verzióban!

Ezen dioptriás megoldást jelenleg kizárólag csak a Rudy Project olaszországi üzeme tudja kivitelezni a világon!

ELŐNY
Mivel az RX DIRECT megoldás során készített dioptriás lencsék formája és bázisgörbülete megegyezik a nem-dioptriás lencséjével, a dioptriázott sportszemüveged pont úgy fog kinézni, mint a katalógusbeli, nem-dioptriás változat. Nem lesz benne plusz betét, amitől távolabb kerülne a szemüvegkeret a szemedtől. A teljesméretű és prizmakompenzált lencsék extra széles periférikus mezőt nyújtanak számodra. Az akár törhetetlen alapanyagból is kérhető dioptriás lencse rendkívüli szemvédelmet biztosít. A fényre sötétedő technológia révén pedig igen széles felhasználási körben alkalmazható, lencse csere nélkül is.

ÁRNYOLDAL
A lencsék magas bázisgörbülete miatt szűkebb dioptriás tartományban alkalmazható, valamint a megszokottnál kicsit hosszabb, 3 hét a gyártási idő.

MENNYIBE KERÜL?
Ennél a megoldásnál elsődlegesen komplett szemüvegekben gondolkodunk, így áraink is minden esetben nem csak a dioptriázott sportlencsét, de a komplett szemüveget is tartalmazzák! Az RX DIRECT megoldás 99 900 forinttól érhető el, mely ár függ a választott szemüveg modelltől és a dioptriázott lencse típusától.

MELYIK MODELLNÉL ÉRHETŐ EL?
Agon

Agon

Airgrip

Airgrip

Fotonyk

Fotonyk

Guardyan

Guardyan

Rydon

Rydon

Sintryx

Sintryx

Stratofly

Stratofly

Synform

Synform

Tralyx

Tralyx

Zyon

Zyon


A fotókon látható színek csak illusztrációk. A pontos lehetőségekről érdeklődj nálunk!

HOGYAN RENDELHETED MEG?
Válaszd ki a számodra ideális sportszemüvegkeretet (opciókat lásd fentebb), valamint a számodra ideális lencse típust (fényre sötétedő és törhetetlen – ImpactX2 Photochromic Black, ImpactX2 Photochromic Laser Black, ImpactX2 Photochromic Red, ImpactX2 Photochromic Laser Red, ImpactX2 Photochromic Laser Brown; vagy fényre sötétedő és polikarbonát – Transition Signature VII; vagy egytónusú és polikarbonát – Transparent, Racing Red, Golf/Tennis, Smoke, Action Brown; vagy többtónusú és polikarbonát – Laser Gold, Laser Black, Multilaser Blue; vagy egytónusú és polarizált polikarbonát – Polar 3FX Grey) és -kivitelt (egyfókuszú vagy multifokális), majd egy 4 hónapnál nem régebbi szemvizsgálati eredménnyel gyere be a bemutatótermünkbe vagy a kiemelt optikai partnereink egyikéhez, ahol a kiválasztott modellt felpróbálod és rögzítésre kerülnek az adataid.

Ha már van Rudy Project sportszemüveged, és most dioptriáznád, de nem találod a fentebbi modell listában, akkor sajnos ahhoz külön ilyen dioptriás lencse nem rendelhető már. Ha szerepel a listában, akkor lehetőség van csak a dioptriás lencse megrendelésére is. Ha pedig nem tudod, milyen modelled van, konzultálj szakértőinkkel.

Ne feledd! Szakértőink minden kötelezettség nélkül, díjmentesen segítenek neked a számodra legjobb megoldás kiválasztásában! Lásd lentebb…

AMIRE SZÜKSÉGED LESZ
Szükséged lesz egy sportszemüvegkeretre, egy kiválasztott lencsetípusra, amit dioptriáznak majd, valamint egy 4 hónapnál nem régebbi szemvizsgálati eredményre.

MENNYI IDŐ ALATT VAN KÉSZ?
Mivel ezt a megoldást kizárólag az olaszországi gyárban tudják elkészíteni számodra, ezért a szokásos gyártási időhöz képest kicsit hosszabb időre számíthatsz. A komplett, dioptriázott sportszemüveged a megrendeléstől számított 3 héten belül fog megérkezni.Nem tudod melyik az ideális neked? Szeretnéd a te igényeidhez mérten legjobb sportdioptriás megoldásunkat választani? Csak kattints és töltsd ki kérdőívünket, és szakértőnk az adataid alapján e-mailben elküldi a személyre szabott eredményt!

SEGÍTÜNK A SZÁMODRA LEGJOBBAT VÁLASZTANI


Kérdőívünk kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel, és nem minősül rendelésnek! A legjobb és a valóságot tükröző eredmény eléréséhez fontos, hogy a kérdőívben pontos és friss adatokat adj meg. A kitöltéssel hozzájárulsz, hogy a Rudy Project hazai forgalmazója, az Eyeland Kft. elektronikus leveleket küldjön számodra – mely szolgáltatásról bármikor leiratkozhatsz a későbbiek során. E-mail címedet és egyéb személyes adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára nem adjuk ki!