RX INSERT - A LEGRÉGEBBI ÉS LEGEGYSZERŰBB

Íme a legrégebbi és legegyszerűbb dioptriás megoldás, mely esetében a dioptriás lencse egy, a sportszemüvegkeretbe belülről, az orrnyereg-részbe bepattintható inzertbe kerül. Ez a félkeret-damilos megoldás minden helyzetben stabilan tartja a lencsét, mégis bármikor könnyedén kivehető. Az alacsony bázisgörbülete és a kis mérete révén rendkívül széles dioptriatartományban (+8.00 – -8.00) alkalmazható, ráadásul kedvező áron kivitelezhető!

Ebbe az inzertbe bármelyik lencsegyártó termékét bármelyik lencsekészítéssel foglalkozó optikával el lehet készíttetni.

ELŐNY
Nagyon kedvező árú dioptriás megoldás. Az inzert használata nem akadályozza meg, hogy a keretben cserélgethessük a Rudy Project nem-dioptriás lencséit. Széles dioptriatartományban alkalmazható. Akár több különböző keretben is használható ugyanaz az inzert és dioptriás lencse. Mivel a keretben levő normál, nem-dioptriás lencse megvédi a dioptriás lencsét a kosztól, piszoktól és fizikai behatásoktól, így nincs szükség extra felületkezelésekre, vagy különleges, strapabíró alapanyag választásra.

ÁRNYOLDAL
A dioptriás lencse kicsi méretéből eredően szűk periférikus látómező, a dioptriázott inzert keretbe illesztése miatt a keret az arcunktól enyhén eltávolodik.

MENNYIBE KERÜL?
Az inzert ára 14 900 forint, a Rudy Project sportszemüvegek pedig 25 900 forinttól választhatók. A dioptriás lencse ára függ a dioptriatartománytól, pupillatávolságtól, a lencsére kért felületi kezelésektől, illetve a lencse minőségétől. Általánosságban elmondható, hogy nagyjából 20 000 Ft/darabártól készíttethető lencse.

MELYIK MODELLNÉL ÉRHETŐ EL?

Agon

Agon

Fotonyk

Fotonyk

Guardyan

Guardyan

Klonyx

Klonyx

Rydon

Rydon

Sintryx

Sintryx

Space

Space

Stratofly

Stratofly

Tralyx

Tralyx

Zyon

ZyonA fotókon látható színek csak illusztrációk. A pontos lehetőségekről érdeklődj nálunk!

HOGYAN RENDELHETED MEG?
Válaszd ki a számodra ideális sportszemüvegkeret (opciókat lásd fentebb) és lencsetípus kombinációt, plusz egy az adott modellhez illeszkedő inzertet (opciókat lásd lentebb), majd egy 4 hónapnál nem régebbi szemvizsgálati eredménnyel gyere be bemutatótermünkbe vagy az optikai partnereink egyikéhez, ahol a kiválasztott modellt felpróbálod és rögzítésre kerülnek az adataid.

Ha már van Rudy Project sportszemüveged, és most dioptriáznád, de nem találod a fentebbi modell listában, akkor konzultálj szakértőinkkel. Ha szerepel a listában, akkor csak válassz egy hozzá illeszkedő inzertet. Ha pedig nem tudod, milyen modelled van, konzultálj szakértőinkkel.

TIPP: A dioptriás lencsét ajánlott vízlepergető- és tükröződésmentesítő bevonatokkal ellátni.

Ne feledd! Szakértőink minden kötelezettség nélkül, díjmentesen segítenek neked a számodra legjobb megoldás kiválasztásában! Lásd lentebb…

AMIRE SZÜKSÉGED LESZ
Szükséged lesz egy sportszemüvegkeret-lencse kombinációra, egy ahhoz illeszkedő Clip On inzertre, valamint egy 4 hónapnál nem régebbi szemvizsgálati eredményre. Mivel több típusú inzert létezik, mindenképp bizonyosodj meg választás előtt, hogy a megfelelőt választod!

Egyfókuszú lencséhez használható
- félkeret-damilos inzert (FR700000): Agon, Rydon, Fotonyk, Stratofly, Zyon
- félkeret-damilos inzert (FR390000): Tralyx //SLIM //XL, Space
- félkeret-damilos inzert (FR490000): Sintryx
- telikeretes műanyag inzert (FR160000): Guardyan
- telikeretes fém inzert (FR790000): Rydon, Stratofly, Zyon

Multifokális lencséhez használható
- telikeretes inzert (FR890000): Rydon, Stratofly, Zyon

MENNYI IDŐ ALATT VAN KÉSZ?
Mivel az inzertbe kerülő dioptriáslencse elkészítése egyszerű és könnyű, így gyártási ideje nagyjából 3-7 munkanap.Nem tudod melyik az ideális neked? Szeretnéd a te igényeidhez mérten legjobb sportdioptriás megoldásunkat választani? Csak kattints és töltsd ki kérdőívünket, és szakértőnk az adataid alapján e-mailben elküldi a személyre szabott eredményt!


SEGÍTÜNK A SZÁMODRA LEGJOBBAT VÁLASZTANI


Kérdőívünk kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel, és nem minősül rendelésnek! A legjobb és a valóságot tükröző eredmény eléréséhez fontos, hogy a kérdőívben pontos és friss adatokat adj meg. A kitöltéssel hozzájárulsz, hogy a Rudy Project hazai forgalmazója, az Eyeland Kft. elektronikus leveleket küldjön számodra – mely szolgáltatásról bármikor leiratkozhatsz a későbbiek során. E-mail címedet és egyéb személyes adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára nem adjuk ki!