RX OPTICAL DOCK - SPECIÁLIS INZERTTEL MAGAS DIOPTRIATARTOMÁNY

A sportszemüvegek dioptriázásának egyik nehézsége a keretek, illetve az azokba illeszkedő lencsék magas bázisgörbületéből ered. A nagyon erősen ívelt lencsék csak nehezen és ezáltal költségesen, ráadásul szűk tartományban dioptriázhatók. Éppen ezért a Rudy Project mérnökei létrehoztak egy speciális, bázisgörbület átalakító inzertet, mely a sportszemüvegkeretbe közvetlenül, a nem-dioptriázott lencsék helyére illeszkedik. Kialakításából eredően, míg a keret 8, addig a dokkolóba kerülő lencse már csak 6-os bázisgörbületű!

ELŐNY
Az alacsonyabb bázisgörbület révén kiemelkedően széles dioptriatartományban alkalmazható (-8.00 – +7.00), cserélhetősége révén pedig egy adott szemüvegkeret több Optical Dock inzerttel (és ezáltal dioptriás lencsével) is használható. Egy adott inzert több keretbe is használható, valamint a kisebb bázisgörbületnek köszönhetően a dioptriás lencse gyártási költségei alacsonyabbak és könnyű legyártani. A keret belsejébe pattintható inzertes megoldáshoz (RX INSERT) képest nagyobb periférikus látómezővel rendelkezik.

ÁRNYOLDAL
Mivel a dioptriás lencsét közvetlen éri a szennyeződés és fizikai behatás, mindenképpen ajánlott erősebb anyagból csiszoltatni a lencsét, kopásállóbbá tevő felületkezeléseket, valamint vízlepergető- és tükröződésmentesítő bevonatokkal ellátni.

MENNYIBE KERÜL?
Az inzert ára 14 900 forint, a Rudy Project sportszemüvegek pedig 25 900 forinttól választhatók. A dioptriás lencse ára függ a dioptriatartománytól, pupillatávolságtól, a lencsére kért felületi kezelésektől, illetve a lencse minőségétől. Általánosságban elmondható, hogy nagyjából 25 000 Ft/darabártól készíttethető lencse.

MELYIK MODELLNÉL ÉRHETŐ EL?

Fotonyk

Fotonyk

Rydon

Rydon

Stratofly

StratoflyA fotókon látható színek csak illusztrációk. A pontos lehetőségekről érdeklődj nálunk!

HOGYAN RENDELHETED MEG?
Válaszd ki a számodra ideális sportszemüvegkeretet (modell opciókat lásd fentebb), valamint egy a választott modellhez illeszkedő Optical Dock inzertet (elérhető szürke, fekete, fehér, lime zöld és piros fluo színekben), és egy 4 hónapnál nem régebbi szemvizsgálati eredménnyel gyere be bemutatótermünkbe vagy az optikai partnereink egyikéhez, ahol felpróbálod a kiválasztott modellt és rögzítésre kerülnek az adataid.

Ajánlott erősebb anyagból csiszoltatni a lencsét, illetve kopásállóbbá tevő felületkezeléseket, valamint vízlepergető- és tükröződésmentesítő bevonatokkal ellátni.

Ne feledd! Szakértőink minden kötelezettség nélkül, díjmentesen segítenek neked a számodra legjobb megoldás kiválasztásában! Lásd lentebb…

AMIRE SZÜKSÉGED LESZ
Szükséged lesz egy sportszemüvegkeretre, egy ahhoz illeszkedő Optical Dock inzertre, valamint egy 4 hónapnál nem régebbi szemvizsgálati eredményre. Mivel több típusú inzert létezik, mindenképp bizonyosodj meg választás előtt, hogy a megfelelőt választod! A Fotonyk és Stratofly modellek azonos, a Rydon keretek külön inzertet használnak.

MENNYI IDŐ ALATT VAN KÉSZ?
Mivel az inzertbe kerülő dioptriáslencse elkészítése egyszerű és könnyű, így gyártási ideje nagyjából 3-7 munkanap.Nem tudod melyik az ideális neked? Szeretnéd a te igényeidhez mérten legjobb sportdioptriás megoldásunkat választani? Csak kattints és töltsd ki kérdőívünket, és szakértőnk az adataid alapján e-mailben elküldi a személyre szabott eredményt!


SEGÍTÜNK A SZÁMODRA LEGJOBBAT VÁLASZTANI


Kérdőívünk kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel, és nem minősül rendelésnek! A legjobb és a valóságot tükröző eredmény eléréséhez fontos, hogy a kérdőívben pontos és friss adatokat adj meg. A kitöltéssel hozzájárulsz, hogy a Rudy Project hazai forgalmazója, az Eyeland Kft. elektronikus leveleket küldjön számodra – mely szolgáltatásról bármikor leiratkozhatsz a későbbiek során. E-mail címedet és egyéb személyes adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára nem adjuk ki!