RX S.U.F. - HIBRID KERETEK, UTCÁRA ÉS SPORTRA EGYARÁNT

Sokan keresnek olyan köztes sportdioptriás megoldást, amit éppúgy hordhatnak a hétköznapokban, mint a könnyed aktivitások során. A Rudy Project S.U.F. azaz Sport Utility Frame modellek ötvözik a sportszemüvegek és a dioptriás keretek javait. Strapabíró és rugalmas, aktív mozgások során is biztonságos keretek, állítható szárvégekkel és orrnyereggel, nedvességre is tapadó gumírozásokkal. Mindezek mellett kevésbé íveltek, és kinézetük kevésbé sportos.

ELŐNY
Sportos tulajdonságaik és kevésbé sportos kinézetük miatt a hétköznapokban és a könnyed aktivitás során is megállják helyüket. A közvetlen a keretbe illeszkedő inzertek könnyen cserélhetők, így jól variálható. Az inzertbe kerülő alacsony bázisgörbületű lencse gyártási költsége alacsony és széles dioptriatartományban alkalmazható.

ÁRNYOLDAL
Mivel a dioptriás lencsét közvetlen éri a kosz, piszok és fizikai behatás, mindenképpen ajánlott erősebb anyagból csiszoltatni a lencsét, illetve kopásállóbbá tevő felületkezeléseket, valamint vízlepergető- és tükröződésmentesítő bevonatokkal ellátni.

MENNYIBE KERÜL?
Egy félkeret-damilos inzerttel szerelt Maya keret 44 800 Ft, egy Impulse pedig 49 800 Ft. Telikeretes inzerttel 39 800 Ft illetve 44 800 Ft. Ha már van Rudy Project S.U.F. kereted, és csak egy új inzertet szeretnél, a félkeret-damilos kivitel 14 900 Ft, míg a telikeretes 9 900 Ft. A dioptriás lencse ára függ a dioptriatartománytól, pupillatávolságtól, a lencsére kért felületi kezelésektől, illetve a lencse minőségétől. Általánosságban elmondható, hogy nagyjából 25 000 Ft/darabártól készíttethető lencse.

MELYIK MODELLNÉL ÉRHETŐ EL?

Impulse

Impulse

Maya

Maya

Vulcan

VulcanA fotókon látható színek csak illusztrációk. A pontos lehetőségekről érdeklődj nálunk!

HOGYAN RENDELHETED MEG
Válaszd ki a számodra ideális S.U.F. keretet és a hozzá illeszkedő inzertet, majd egy 4 hónapnál nem régebbi szemvizsgálati eredménnyel gyere be bemutatótermünkbe vagy az optikai partnereink egyikéhez, ahol felpróbálod a kiválasztott modellt és rögzítésre kerülnek az adataid.

TIPP: Ajánlott erősebb anyagból csiszoltatni a lencsét, illetve kopásállóbbá tevő felületkezeléseket, valamint vízlepergető- és tükröződésmentesítő bevonatokkal ellátni.

Ne feledd! Szakértőink minden kötelezettség nélkül, díjmentesen segítenek neked a számodra legjobb megoldás kiválasztásában! Lásd lentebb…

AMIRE SZÜKSÉGED LESZ
Egy Rudy Project S.U.F. keretre, melyhez válassz egy a kerethez illeszkedő inzertet. Minden S.U.F. kerethez 10 különböző méretű/formájú félkeret-damilos és 5 színben elérhető egy fajta telikeretes lencseforma választható!

MENNYI IDŐ ALATT VAN KÉSZ?
Mivel az inzertbe kerülő dioptriáslencse elkészítése egyszerű és könnyű, így gyártási ideje nagyjából 3-7 munkanap.Nem tudod melyik az ideális neked? Szeretnéd a te igényeidhez mérten legjobb sportdioptriás megoldásunkat választani? Csak kattints és töltsd ki kérdőívünket, és szakértőnk az adataid alapján e-mailben elküldi a személyre szabott eredményt!


SEGÍTÜNK A SZÁMODRA LEGJOBBAT VÁLASZTANI


Kérdőívünk kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel, és nem minősül rendelésnek! A legjobb és a valóságot tükröző eredmény eléréséhez fontos, hogy a kérdőívben pontos és friss adatokat adj meg. A kitöltéssel hozzájárulsz, hogy a Rudy Project hazai forgalmazója, az Eyeland Kft. elektronikus leveleket küldjön számodra – mely szolgáltatásról bármikor leiratkozhatsz a későbbiek során. E-mail címedet és egyéb személyes adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára nem adjuk ki!