RX SPORT READERS - AZ EGYSZERŰ ÉS KÖZTES MEGOLDÁS

A látáskorrekcióval élők között sokan vannak olyanok, akiknek a sportolás során csak a kilométeróra-, GPS kijelző-, mobiltelefon-, vagy térkép leolvasása során lenne szükség a dioptriás lencse használatára. Emiatt legtöbbjük sportolás közben vagy egyáltalán nem hord magánál megfelelő látásjavító eszközt, vagy ezen tevékenységhez hátizsákból, zsebből előveszik az olvasószemüvegüket. Előbbi balesetveszélyt rejt magában, utóbbi pedig nem túl kényelmes megoldás. A Sport Readers technológia komfortos, stílusos és gyors megoldást nyújt ezen helyzetekre: a lencse alsó részébe, kontúr nélkül egy olvasó dioptriát integrálnak, mely ezáltal a külső szemlélő számára észrevétlenül beleolvad a lencse többi részébe, a viselő számára pedig megfelelő látást biztosít olvasáshoz!

ELŐNY
Az előregyártott lencsék azonnal, várakozási idő nélkül elérhetők. Diszkrét megjelenés és kedvező ár.

ÁRNYOLDAL
Sport Readers lencsék csak három színben (Smoke, Multilaser Ice, Multilaser Red) és három előregyártott dioptriaértékkel (+1.50 – +2.00 – +2.50) érhetők el, jelenleg kizárólag egy Rudy Project sportszemüvegkerethez.

MENNYIBE KERÜL?
A SPORT READERS megoldást választhatod meglevő keretedhez csak lencseként, ez esetben 14 900 forinttól érhető el egy pár dioptriás lencse, vagy komplett szemüvegként is, mely változat 39 900 forinttól vásárolható meg.

MELYIK MODELLNÉL ÉRHETŐ EL?

Rydon

RydonA fotón látható szín csak illusztráció. A pontos lehetőségekről érdeklődj nálunk!

HOGYAN RENDELHETED MEG?
Válaszd ki a Rydon modellek közül a számodra ideális keretszínt, a jelenleg elérhető lencseszínek illetve dioptriaértékek közül a megfelelőt és azonnal viheted is. Már meglevő Rydon sportszemüveg ilyen megoldással történő dioptriázása esetén csak a kívánt színű és dioptriás értékű lencsét kell megrendelni.

Ne feledd! Szakértőink minden kötelezettség nélkül, díjmentesen segítenek neked a számodra legjobb megoldás kiválasztásában! Lásd lentebb…

AMIRE SZÜKSÉGED LESZ
Szükséged lesz egy Rydon sportszemüvegkeretre, valamint egy ahhoz illeszkedő Sport Readers lencsére.

MENNYI IDŐ ALATT VAN KÉSZ?
Nincs gyártási idő, nincs várakozás. Készletről elérhetők az előre gyártott dioptriás lencsék.Nem tudod melyik az ideális neked? Szeretnéd a te igényeidhez mérten legjobb sportdioptriás megoldásunkat választani? Csak kattints és töltsd ki kérdőívünket, és szakértőnk az adataid alapján e-mailben elküldi a személyre szabott eredményt!


SEGÍTÜNK A SZÁMODRA LEGJOBBAT VÁLASZTANI


Kérdőívünk kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel, és nem minősül rendelésnek! A legjobb és a valóságot tükröző eredmény eléréséhez fontos, hogy a kérdőívben pontos és friss adatokat adj meg. A kitöltéssel hozzájárulsz, hogy a Rudy Project hazai forgalmazója, az Eyeland Kft. elektronikus leveleket küldjön számodra – mely szolgáltatásról bármikor leiratkozhatsz a későbbiek során. E-mail címedet és egyéb személyes adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára nem adjuk ki!